Міліція затримала найманців «Чечена», які грабували ТРЦ та фінансували ДНР

Правоохоронці затримали трьох членів злочинного угруповання, причетних до розбійних нападів на великі торгові центри в Маріуполі

"В результаті проведеної слідчої та оперативно-розшукової роботи встановлено, що дана злочинна група входила до складу бандформування під керівництвом кримінального авторитета на прізвисько "Чечен", організованого в кінці квітня 2014 з метою вчинення розбійних нападів на супермаркети і торгові центри Маріуполя. Грошові кошти , здобуті в результаті вчинення злочинів, передавалися керівникам терористичної організації "ДНР", - повідомили Еспресо.TV у прес-службі МВС.

В ході обшуку, проведеного за місцем тимчасового проживання одного з членів групи, були вилучені фрагменти пластикових корпусів банкоматів, контейнери для прийому купюр, рамка від терміналу самообслуговування Айбокс та інші речові докази.

В даний час затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України, рішенням суду встановлена запобіжний захід у вигляді арешту.

Співробітники карного розшуку спільно зі слідчими органами проводять роботу по встановленню місцезнаходження та затриманню "Чечена" і інших членів ОПГ.