Оприлюднено запис розмови Жириновського і одного з лідерів "ДНР" та "придністровського ката" Антюфєєва

У мережу потрапив запис розмови між колишнім міністром державної безпеки Придністровської Молдавської Республіки, а нині «віце-прем’єром» самопроголошеної «ДНР» Володимиром Антюфєєвим і віце-спікером Держдуми Росії, лідером ЛДПР Володимиром Жириновським

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «5 канал».

Зокрема, Антюфєєв доповів доповів Жириновському, що нині склалася важка ситуація на сході України.

«Бої йдуть уже в місті Донецьку. Сьогодні атакували вокзал і ми очікуємо у найближчий час повномасштабного наступу. Не дивлячись на наш активний супротив, ми не протримаємося. Ми розраховуємо на вашу політичну підтримку, вас,  вашої партії. Необхідне втручання на самому серйозному рівні», - звернувся терористи до російського політика.

«Втрата Південно-Сходу  - це зміцнілий Порошенко. Після такої перемоги, якби він її отримав, він був би найголовнішим на європейському просторі і вже він та його помічники атакували Крим. Розумієте що це за процеси. Ми тут розуміємо обстановку на місці. Це спусковий гачок російської державності і безпеки», - додав Антюфєєв.

У свою чергу, Жириновський пообіцяв співрозмовнику свою підтримку , а також пообіцяв «поставити до відома» усі необхідні структури.

«Ми підтримку вам надамо, але вам потрібна інша підтримка», - сказав Жириновський.

Читайте також "Кат" Придністров'я приїхав в Донецьк, щоб померти