Сьогодні Рада може прийняти зміни в держбюджет та Податковий кодекс

Сьогодні Верховна Рада може розглянути внесення змін до закону України про державний бюджет на 2014 рік, збільшивши витрати Резервного фонду на обороноздатність держави на 600 млн грн за рахунок коштів, зекономлених на другому турі президентських виборів, а також і зміни до Податкового кодексу України

Відповідно до порядку денного на четвер, ці питання мають бути включені до порядку денного сесії, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, зміни до Держбюджету і Податкового кодексу представить прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. 

На порядку денному також значаться внесення змін до законодавства про боротьбу з тероризмом, щодо залучення місцевих громад та громадських організацій до оптимізації, реорганізації або ліквідації мережі державних і комунальних закладів охорони здоров'я, а також зміни до Кодексу адміністративного судочинства. Дані законопроекти Верховна рада вже обговорювала, залишилося лише прийняти по них рішення. 

Народні депутати також планують повторно розглянути внесення змін до закону про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території, що стосуються права на освіту, з пропозиціями президента. Також планується прийняти закон про правовий статус осіб, змушених залишити місце проживання внаслідок тимчасової окупації Криму та проведення антитерористичної операції на сході України.