Командувач Нацгвардії штату Каліфорнія зустрівся з українськими колегами

25 липня в залі військових рад Головного управління НГУ України відбулася офіційна зустріч командувача Національної гвардії України з командувачем Національної гвардії Каліфорнії (США)

Про це повідомили у прес-службі Нацгвардії, передає Еспресо.TV

За інформацією, генерал-ад’ютант Національної гвардії штату Каліфорнія Генерал-майор Девід Болдвін разом з колегами прибули до Головного управління Національної гвардії України для ознайомлення з діяльністю Національної гвардії України та обговорення питань щодо розширення перспективних напрямків двостороннього співробітництва, а також визначення механізмів їх ефективної реалізації.

"Ми служимо українському народові й мусимо забезпечити безпеку наших громадян. Оскільки Національна гвардія України має багато нових завдань військового та правоохоронного статусу – ми постійно вчимося й, так вже склалося, беремо участь у реальних бойових діях. Тому безцінний досвід офіцерів вашого відомства для нас надзвичайно важливий",- сказав командувач Національної гвардії України Степан Полторак.

У свою чергу генерал-майор Девід Болдвін у своїй промові висловив побажання, щоб двосторонні взаємини між відомствами двох країн були довгостроковими.

"Для нас велика честь відвідати Головне управління Національної гвардії України, ми цінуємо співробітництво з вами, і з великою шаною ставимось до волелюбного українського народу. Наші відомства дуже схожі за своєю організаційною структурою та завданнями. Ми хочемо поділитися з вами своїм досвідом та вивчити ваш досвід проведення операцій. Конструктивний діалог завершився у дружній атмосфері розуміння та взаємоповаги", - зазначив він.

Фото Нацгвардія