Семенченко подякував бойовикам за залишені в Лисичанську міномети

У звільненому українськими військовими Лисичанську точиться партизанська війна із терористами, які залишилися

Про це в ефірі Еспресо.ТV розповів командир батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко.

"Точиться партизанська війна. Велика частина "звалила", залишилися ще деякі. Тому місцевим жителям радимо ще не виходити з будинків. Наприклад, у двох дитячих садках і в школі були снайпери", - повідомив комбат.

За його словами, серед бойовиків є багато снайперів жінок. Зокрема, в одній з них вони впізнали спортсменку місцевої команди біатлоністів, а іншу, "невпізнану", визначили по жіночих босоніжках і жіночих цигарках.

Також Семенченко наголосив, що головний тягар штурму несуть солдати, оскільки артилерію в умовах міста залучити вони не можуть.  

"Ускладнено дію артилерії, оскільки по житлових кварталах українська артилерія не веде вогонь. Тому тягар штурму несуть солдатики наші. Основне навантаження на збройні сили України йде, 22-річних хлопців, які тут вже 4 місяці сидять", - розповів командир. 

"До речі, дякую сепаратистам за міномети, Збройні сили нам їх давати не хотіли", - додав Семенченко.

Нагадаємо, у четвер сили АТО визволили Лисичанськ від бойовиків і пізно ввечері підняли національний прапор над міською радою.