За минулу добу в Луганську загинули двоє мирних мешканців, семеро поранені

Через отримані в результаті збройних зіткнень вогнепальних поранень і травм в Луганську загинули 2 людини, 7 мирних мешканців отримали поранення

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Зокрема, під артилерійський обстріл потрапили території міста:

- В Артемівському районі: кв. Зарічний, 11а, 1-й Мікрорайон, 1, кв. Зарічного, 2, кв. Ленінського Комсомолу, 2б і 2а, п. Ювілейне, вул. Бондаренко, 4-4а, сел. Вільний, вул. Старорусская, вул. 1-го Травня, 34а.

- У Жовтневому районі: кв. Комарова, 14а, вул. Будьонного, 119, кв. Молодіжний, 26.

- У Кам'янобродському районі: вул. Лізи Чайкіної, 28, провулок Військкоматський (гаражний кооператив «Супутник»), туп. Робкорівська, 7, вул. Ковпака, 14, вул. Цупова, 9, вул. Ковпака, 12, вул. Рабкоровская, 58, 59.

- У Ленінському районі: вул. Радянська, 36, вул. Фабрична.

Внаслідок влучання снарядів в місті виникли чотири пожежі. Всі вони були успішно погашені рятувальниками.

Всього за добу зафіксовані пошкодження 21 об'єкта.

В результаті безперервних збройних зіткнень на території Луганська сталися аварії і пошкодження в системах життєзабезпечення міста. Наразі від електропостачання було відключено 12 тисяч абонентів у Кам'янобрідському, Артемівському і Жовтневому районах міста. Без газопостачання залишилися 5000 абонентів в Артемівському, Кам'янобродському та Ленінському районах. Від водопостачання та водовідведення були відключені близько 1000 абонентів у кварталі Гаєвого.

Комунальні та аварійні служби міста працюють у посиленому режимі, займаючись відновленням ушкоджень комунікацій і відновлюючи подачу світла, води і газу абонентам.