Укрзалізниця скасувала всі потяги з Луганська

Пасажирські поїзди із залізничного вокзалу "Луганськ" 26 липня відправлятися не будуть у зв'язку з нестабільною обстановкою на Донбасі

Про це повідомили у прес-службі Донецької залізниці, пише "Остров".

"У зв'язку з нестабільною обстановкою на Донбасі сьогодні, 26 липня, пасажирські поїзди з залізничного вокзалу Луганськ відправлятися не будуть. Рух пасажирських поїздів у напрямку Луганська обмежено станцією Ясинувата", - йдеться в повідомленні. 

"При поверненні проїзних документів на скасовані поїзди дальнього сполучення або на потяги, що курсують за зміненим маршрутом і непрохідні станції, на які були придбані квитки, пасажирам будуть повернуті кошти за придбані квитки в повному обсязі. Повернення посадочних документів, оформлених через Інтернет, і електронних проїзних документів здійснюється тільки в квиткових касах", - повідомляє прес-служба. 

На ДЗ відзначають, що в ситуації, що склалася при плануванні поїздки залізничним транспортом пасажирам слід звертатися за уточнюючої інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку проводиться регулярне інформування про всі зміни у графіку руху поїздів.