Медведєв став радником Порошенка

Президент Петро Порошенко призначив журналіста, піарника і політтехнолога Олега Медведєва своїм позаштатним радником

Відповідний указ Глава держави підписав 25 липня, повідомляє Еспресо.TV

Як відомо, Олег Медведєв останні десять років вважався одним з головних піарників БЮТ і особисто Юлії Тимошенко.

На президентських виборах-2014 він, як пише "Українська правда",  працював на кандидата Петра Порошенка, в ніч виборів перебував у його виборчому штабі.

Згідно з досьє видання "ЛІГАБізнесІнформ", Олег Медведєв, почав свою кар'єру в 1990 році у якості кореспондента інформагентства "Постфактум". Потім протягом 10 років працював у газеті "Коммерсант", у газеті "Киевские ведомости", почавши з посади власкора у Москві і закінчивши  головним редактором, був оглядачем, редактор відділу економіки і політики, шеф-редактором журналу "Деловые люди".

У 2001 році став піар-директором партії Михайла Бродського "Яблуко".  У 2003-2005 роках - піар-консультант, радник-консультант лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка. У 2005-2006 роках - керівник департаменту піар-технологій виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко. З лютого 2005 по вересень 2007 року - шеф-редактор інтернет-проекту "Обозреватель" і одночасно - радник прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. У 2006 і 2007 роках був одними з ідеологів і керівників виборчої кампанії блоку Юлії Тимошенко на виборах до Верховної Ради. У 2008-му керував піар-кампанією БЮТ на дострокових виборах до Київради і столичного мера.