У зоні АТО загинув боєць "Донбасу"

Два дні тому загинув стрілець спец-батальйону "Донбас" солдат резерву Віталій Піддубний

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на сайт Національної гвардії України.

Віталій Володимирович Піддубний загинув 26 липня близько 11.00 поблизу міста Попасна Донецької області, потрапивши під кулеметний обстріл.

Народився Віталій 4 жовтня 1977 року в селі Миропілля Краснопільського району Сумської області. Проживав у місті Бердянськ Запорізької області. Працював будівельником. Виховував сина та маленьку донечку.

Активний "самооборонівець" Бердянського "Євромайдану" в батальйон "Донбас" пішов добровольцем. В підрозділі характеризувався як добра та чуйна людина. В день загибелі разом з трьома бійцями перевозив продукти харчування для взводу з Артемівська в Лисичанськ, та попав у ворожу засідку...

Друг Михайло згадує:

"Он знал, что он не вернется! Он мне говорил: "Я еду! Я знаю что не вернусь!" Но он ехал Родину защищать. Мы вместе с ним записывались в Самооборону, натягивали палатки, создавали блок-посты. А когда были созданы блок-посты, он сказал: "Ну все, здесь все сделано - надо ехать "ТУДА".

27 липня зранку в штабі "Самооборони" Бердянська відкрита Стіна Пам’яті Віталія Піддубного. Люди несуть сюди квіти та лампади. На тому ж місці приймаються пожертви для сім’ї загиблого героя.

Фото: Нацгвардія.