Екс-губернатор розповів, хто на Луганщині кращий друг Януковича-молодшого

Заступник голови Луганської облради і колишній губернатор Володимир Пристюк назвав помстою одіозного бізнесмена Сергія Шахова звинувачення його в організації сепаратистського референдуму

Про це Пристюк написав в своєму «Фейсбуці», пише Еспресо.TV.

«Подивився відео так званого «допиту» Борисова. Чесно, я в шоці. Невже це нова сторінка історії сучасної України? Не секрет, що на Луганщині всім відомо, що якийсь стахановський кримінальний авторитет на прізвисько «Кит» - він же Сергій Шахов - вже другий рік намагається стати депутатом ВР або губернатором Луганської області. Використовуючи кримінальні гроші, він піариться в усіх ЗМІ, одягнув краватку і навіть намагається розмовляти українською мовою. За теперішніх часів, може, це і нормально.

Але я не міг повірити, що політ його фантазії дійде до такої низькості.

Хтось вже другий місяць поширює інформацію про те, що я повторно хочу сісти в крісло губернатора Луганської області – і, природно, Шахов бачить в мені конкурента в його кар'єрному зростанні.

Плюс мстить мені за провал своєї виборчої кампанії в 2012 р. - тоді цей відомий контрабандист і обнальщік витратив мільйони на побудову виборчих пірамід, але програв з тріском.

Тепер ця людина, кращий друг Януковича-молодшого, на гроші, прокручені через конвертаційні центри Сім'ї, намагається будувати політичну кар'єру в Києві, маскуючись під патріота.

І топить конкурентів, звинувачуючи їх у співпраці з ЛНР.

Але є один секрет, який Серьожа Шахов ретельно приховує і намагається платити величезні хабарі силовикам, щоб залишатися на волі. Саме він організовував відправку і оплату «тітушек» зі Стаханова, і скрізь хвалився, що він виконує особливе доручення Сім'ї. І до речі, серед бойовиків, що захопили в квітні будівлю Луганської СБУ, було дуже багато працівників і друзів Сергія Шахова!

Не знаю, чим закінчиться ця афера, явно видно, що Борисов під диктовку чи то з переляку, чи то від загроз наговорив те, що йому наказали. Бог йому суддя.

Офіційно заявляю, що я ніде і ніколи не брав участь ні у відправці тітушек, ні в організації та фінансування референдуму. У разі необхідності готовий підтвердити свої слова в компетентних органах.

Нагадаємо, затриманий мер Стаханова і один з лідерів сепаратистів Юрій Борисов під час допиту розповів, що так званий «референдум» Луганської народної республіки відбувся в місті за вказівкою голови фракції Партії Регіонів Олександра Єфремова і тодішнього голови Луганської ОДА Володимира Пристюка.