Співробітники "Першої приватної броварні" передали на потреби Національної гвардії обладнання першої необхідності

Трудовий колектив української пивоварні зібрав кошти і придбав обладнання для Національної гвардії України

Про це повідомили в прес-службі "Першої приватної броварні".

Співробітники ТОВ ТПК "Перша приватна броварня" закупили і передали українським бійцям обладнання першої необхідності, пише УНН. Спільними зусиллями було придбано та передано 3 дизельних генератора, 100 спальних мішків, 100 карематів й інше оснащення для українських військових на загальну суму майже 25 000 дол. Ще 10 закуплених за кордоном радіостанцій будуть доставлені до Львова та передано протягом найближчих тижнів.

"Це була ініціатива саме трудового колективу, яку підтримало керівництво компанії. Порадившись з представниками Нацгвардії, визначили перелік обладнання, в якому найбільш гостро стоїть потреба, - розповіла представник трудового колективу ТОВ" Перша приватна броварня "головний технолог Галина Богданівна Лех. - Сподіваємося, що наші зусилля є немарними, і ми хоч чимось допоможемо нашим синам і чоловікам ".

Завдяки добровільним внескам від громадських організацій та комерційних структур, Національної гвардії України вдається закривати велика кількість поточних потреб військових і забезпечувати їх необхідним обладнанням.

"Ми раді констатувати, що такі випадки допомоги нам з боку трудових колективів Львівщини нерідкі. Нам дуже приємно усвідомлювати небайдужість звичайних співгромадян, працівників українських компаній до долі солдатів, які зараз захищають нашу державу", - зазначив Заступник начальника західного територіального управління Національної гвардії України по виховної роботи полковник Олег Михайлович Білий.

Довідка: Компанія "Перша приватна броварня" була створена в 2004 році родиною Андрія Миколайовича Мацоли і залишалася виключно сімейним підприємством до січня 2012 року.

У 2012 році відбулося злиття компанії з ПБК "Радомишль", який належав міжнародній групі OASIS CIS, що спеціалізується на виробництві пива і безалкогольних напоїв в 6 країнах. 30% акцій OASIS CIS належать Європейському Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) і німецькому пивному концерну Oettinger. Контрольним пакетом OASIS CIS володіють 4 керуючих партнера компанії - громадяни США, Ізраїлю, Великобританії та Росії.

"Перша приватна броварня" сьогодні здійснює управління 2 пивзаводами - у Львові та в Радомишлі сумарною потужністю 2 млн гл пива в рік. Найбільшим акціонером компанії і її СЕО залишається українець Андрій Мацола, другий за величиною пакет належить ЄБРР, що залишилися акції розподілені між концерном Oettinger і керуючими партнерами групи OASIS.