Суд повернув у прокуратуру справу медсестри, яка в Харкові добивала ногами поранених майданівців

Дзержинський райсуд Харкова повернув у прокуратуру справу медсестри з Чугуєва Ольги Воржеїнової, яка добивала ногами пораненого активіста Євромайдану на переході станції метро "Університет" у центрі Харкова

Про це журналістам розповів прокурор прокуратури Харкова Ігор Панін, повідомляє "Укрінформ".

"Держобвинувач наполягав на продовженні арешту для підозрюваної. Суд повернув нам обвинувальний акт, хоча слідство зібрало достатньо доказів її провини", - зазначив прокурор.

За його словами, прокуратура буде оскаржувати рішення суду.

Адвокат підозрюваної Євген Оленєв вважає, що доказів її вини немає.

"Відеозапис можна підробити, змонтувати, переозвучити - все що завгодно... Ці питання не знайшли свого вирішення", - вважає адвокат.

Нагадаємо, 13 квітня в переході станції метро "Університет" проросійські активісти побили учасників мітингу Євромайдану. В інтернет потрапило відео з місця події, де видно, як жінка (53-річна медсестра з Чугуєва Харківської області) б'є ногами пораненого в бійці євромайданівця.

Медсестра була затримана. 18 квітня Ленінський райсуд міста Харкова відправив її під домашній арешт з носінням браслета на два місяці досудового слідства. Пізніше вона була звільнена від цього запобіжного заходу з причини наявності у неї дитини-інваліда та старенької матері, яких нікому утримувати.

Медсестрі пред'явлено звинувачення в хуліганстві, вчиненому групою осіб.