Росіяни обстріляли прикордонників на Луганщині. Є поранені

Вчора з боку РФ прикордонні пункти пропуску на Луганщині були обстріляні з мінометів

Як повідомили Еспресо.TV у прес-службі ДПСУ, 28 липня о 10:50 зі сторони РФ (орієнтовно - Волошине) було здійснено обстріл протитанковими керованими ракетами пункту пропуску «Красна Талівка».

У ході обстрілу цілеспрямовано пошкоджено спостережну вежу та знищено адміністративну будівлю контрольних служб пункту пропуску, двох прикордонників було поранено.

З 11:00 з метою встановлення місця можливого порушення кордону та обстрілу пункту пропуску «Красна Талівка» на ділянку висунулися 3 прикордонні наряди. О 17.30 в районі між н.п. Красна Талівка і н.п. Талове наряди потрапили в зону спрацювання радіокерованого фугаса та були обстріляні з двох мінометів з лісового масиву біля н.п. Талове. Прикордонні наряди прийняли бій та подавили обстріл з мінометів. Троє військовослужбовців отримали поранення.

О 19:16 над територією пункту пропуску завис російський вертоліт  Мі-24 та імовірно провів розвідку і фото та відеодокументування результату обстрілу. 

Також у прес-службі повідомили, що на протязі усього дня прикордонниками фіксувалися факти знаходження російської військової техніки та літаків на території України.