В аеропорту "Бориспіль" відтепер перевірятимуть всіх відвідувачів

Відтепер не лише пасажири, а й усі, хто заходить на територію аеровокзального комплексу "Бориспіль", проходитимуть контроль на безпеку

З метою підвищення рівня безпеки в аеропорту "Бориспіль" з опівночі 30 липня 2014 контроль на безпеку проводитиметься для всіх відвідувачів аеровокзальних комплексів - як пасажирів, так зустрічаючих і проводжаючих, повідомляє Liga.net з посиланням на прес-службу аеропорту. 

Додаткові пункти контролю встановлюються на всіх вхідних групах зон прибуття і відправлення. З метою розмежування потоків пасажирів в зоні прибуття і відправлення одна вхідна група працюватиме на вхід в термінал, інша - на вихід. 

Реєстрація в аеропорту закінчується за 40 хвилин до відправлення рейсу. Враховуючи посилення заходів безпеки і необхідність перевірки всіх громадян, які перебуватимуть в аеровокзальних комплексах, пасажирів просять прибувати для проходження всіх формальностей заздалегідь. 

На території привокзальних площ, терміналів і пунктах контролю будуть посилені заходи безпеки силами МВС, а також відповідних підрозділів аеропорту та суміжних організацій.