В ЛНР погрожують оголосити імпічмент Царьову

В ЛНР закликали закликали Царьова зосередитися на гуманітарному напрямку і не втручатися в справи «ополчення». Інакше будуть ставити питання про довіру

Про це під час прес-конференції заявив «голова верховної ради» терористичної організації ЛНР Олексій Карякін,  повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт ЛНР.

«Парламентом «Союзу народних республік» було прийнято зміна в конституційний акт, зокрема стаття 11 говорить, що повноваження Новоросії визначається домовленостями між державами-учасницями. Такі договори ратифіковані не були, але, не дивлячись на це, деякі депутати спробували внести на розгляд ради питання державної безпеки і оборони зовнішніх кордонів в порушенні конституційного акту», - зазначив терорист.

За його словами, Рада депутатів Новоросії повинна зосередитися на гуманітарному напрямку і допомоги мирному населенню в умовах воєнного часу, а не робити спроби втручатися в командування армією Південного Сходу, і не намагатися командувати ними.

«Якщо надалі положення конституційного права будуть порушуватися, ми будемо ставити питання про довіру голові парламенту Новоросії - Царьов О.А.», - заявив Карякін.