Штатами мандрує загадкова "жінка в чорному"

Жінка, одягнена в темні одежі, йде пішки різними штатами Америки

Протягом кількох тижнів серед американців ходять чутки про те, що у різних місцях була помічена таємнича особа, вдягнена в чорне, пише aceshowbiz.com.

Виявляється, містична пані в чорному одязі -  56-річна Елізабет Поулс.

Інформації про жінку мало, вона пересувається пішки по Америці, люди поговорюють, вона виконує спеціальну місію, а дехто, кому вдалось поспілкуватись з Елізабет, довідалися, що її намірами керує Бог.

Поліція ідентифікувала "Жінку в чорному" як Елізабет Поулс із Алабами, ветерана армії Сполучених Штатів, матір двох дітей та вдову.

За словами брата Елізабет, вона тяжко переживала смерть свого чоловіка та батька і навіть мусила звернутися до лікарів. Звичка зникати на кілька місяців з'явилася в Поулс кілька років тому.

Брат описує Поулс як "люблячу жінку з добрим серцем". Він сподівається, що сестра повернеться додому та дозволить рідним їй допомогти.

Американці створили спільноту на Фейсбук "Де загадкова Жінка в чорному?", куди розміщують фото очевидців та визначають маршрут жінки. Її бачили в штатах Джорджія та Огайо. Учасники спільноти запевняють, що жіка хоч і не говірка, проте привітлива та приязна.

Прихильники мандрівниці висловлюють співчуття її втратам, намагаються підтримати і допомогти Елізабет, закликають усіх, хто побачить "жінку у чорному", бути гостинними та щедрими.

Американці бачать в Елізабет Поулс символ добра,що нагадує людям, як важливо відкрити своє серце, стати менш критичними та більш готовими простягнути руку тим, хто страждає