Журналістку Еспресо.TV Б’янку Залевську вже везуть на лікування до Києва

На вихідних Б'янка Залевська отримала поранення в зоні АТО

Крім того, вчора журналістка повідомила, що почувається нормально, хоча страждає від болю у спині.

Також вона розказала подробиці трагічного інциденту.

"Ми їхали на машині, яка потрапила під обстріл. Машина перевернулася. Дуже швидко отримала допомогу. Хоча бійці з Айдару також постраждали", - розказала Залевська.

У той же час,  стан журналістки  Віталій Андронатій, начальник військово-медичного департаменту Міністерства оборони, оцінює як важкий, повідомляє кореспондент Еспресо.TV

"Адже вона отримала серйозну черепно-мозкову травму, а також травму хребта. На щастя, спинний мозок не ушкоджений. Їй вже зробили хірургічне втручання на органах черевної порожнини. Але довелося пройти всі етапи медичної евакуації, як проходить їх звичайний військовий: спершу місцева лікарня, потім військовим гелікоптером разом з іншими пораненими привезли в харківський військово-медичний клінічний центр. Лікарі прооперували і стабілізували життєві функції. Зараз їй нічого не загрожує", - наголошує Андронатій. 

Відомо, що журналістку реанімобілем направлять для подальшого лікування в столичний Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова. Необхідності лікувати її закордоном немає.

Нагадаємо, журналістка Еспресо.TV Б’янка Залевська отримала важкі травми в наслідок пострілу снайпера-терориста в колесо авто батальйону "Айдар".