Росія злякалася і поки не хоче приймати кримські клуби

Ухвалення рішення про включення футбольних клубів з Криму та Севастополя до складу учасників другого дивізіону чемпіонату Росії з футболу відкладено до четверга

Це питання розглядалося на засіданні виконкому Російського футбольного союзу (РФС), повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ИТАР-ТАСС". 

У другому дивізіоні вже стартували чотири зональних турніру, за винятком зони "Південь", куди можуть бути включені кримські клуби - "Перлина" (Ялта), СК ЧФ (Севастополь), СКІФ (Сімферополь), "Ахтіар" (Севастополь) і "Океан "(Керч). Старту в зоні "Південь" очікують 18 клубів, включаючи виступали в минулому сезоні в першості ФНЛ "Спартак" з Нальчика, волгоградський "Ротор" та "Ангушт".

7 червня на конференції РФС члени спілки збиралися включити до його складу федерації футболу Криму і Севастополя, а місцевим клубам дозволити участь у другому дивізіоні чемпіонату країни. Однак це рішення в останній момент було відкладено - у зв'язку з рекомендаціями ФІФА та УЄФА. Зроблено це було для ретельного вивчення юридичної сторони питання, яке в підсумку затягнулося.