Цивільна поліцейська місія 1 серпня почне роботу на місці аварії Боїнг-777, - прес-служба Президента

З 1 серпня 2014 р., на місці катастрофи лайнера Боїнг-777 "Малайзійських авіаліній" в Донецькій області в щоденному режимі будуть працювати фахівці цивільної поліцейської місії

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України, передає Еспресо.TV.

"Важливо, щоб бойовики дотримувались рішення про припинення вогню в радіусі 20 км так само, як це здійснюють сили антитерористичної операції", - наголошують у прес-службі.

Так, сьогодні Порошенко під час телефонної розмови повідомив прем'єр-міністрам Нідерландів та Австралії Марку Рютте та Тоні Ебботту про ратифікацію Верховною Радою угод з Нідерландами про міжнародну місію захисту розслідування обставин падіння малайзійського літака та з Австралією про направлення австралійського персоналу в Україну для розслідування.

У свою чергу Рютте та Ебботт подякували українській стороні за забезпечення умов для проведення прозорого розслідування у зоні падіння літака "Малайзійських авіаліній", повідомляють у прес-службі.

Зазначимо, сьогодні групі міжнародних експертів нарешті вдалося потрапити на місце аварії Боїнг-777.

За словами Порошенко, виконавши свої функції, сьогодні о 16:02 група благополучно повернулась у безпечну зону до місця базування.