До України прибула нова група поліцейських з Малайзії, котрі розслідуватимуть аварію Боїнга-777

До Києва прибуло майже 100 малайзійських поліцейських, котрі візьмуть участь у розслідуванні причин авіакатастрофи рейсу МН-17 поблизу Торезу на Донеччині

Вони замінять попередніх 140 колег, які працювали тут до їх прибуття. Про це розповіли у посольстві Малайзії в Україні, передає Еспресо.TV

З приїздом нової групи відбулася ротація малайзійських поліцейських. Попередні 140 осіб, котрі раніше прибули до України у складі двох делегацій, вже повернулися додому.

За попередньою інформацією, нинішня група малайзійців працюватиме над розслідуванням причин авіакатастрофи невизначений час.

"Ми не знаємо, скільки саме вони пробудуть у нас. Адже поки що квитків на їх відліт не резервували", - повідомили у посольстві.

Як відомо, 17 липня на Донеччині було знищено літак Боїнг-777 "Малазійських авіаліній", який летів з Амстердама в Куала-Лумпур. На борту лайнера знаходилися 298 чоловік, у тому числі 15 членів екіпажу. Міжнародні експерти декілька разів намагалися потрапити на місце падіння лайнера, однак безрезультатно.