На Закарпатті затримали мешканця Горлівки за розповсюдження ідей сепаратизму

У місті Береговому (Закарпатська область) міліція затримали громадянина, який поширював ідеї розколу України у відеохостингу YouTubе

Про це повідомляє "Укрінформ", з посиланням на джерело в обласному управлінні МВС, інформує Еспресо.TV

"Останнім часом цей громадянин перебував у місті Береговому, але постійно підтримував зв'язок із членами так званої ДНР та поширював ідеї щодо розколу України у відеохостингу YouTubе",- йдеться у повідомленні.

За словами джерела у міліції, затриманий працівниками карного розшуку районного відділу міліції 29-річний уродженець Берегівського району в останні роки проживав у Горлівці Донецької області. Він є активним прихильником ідеї утворення так званої Новоросії та брав активну участь у проросійських мітингах, організованих прихильниками самопроголошеної ДНР.

Варто додати, 24 липня журналістів одеського телеканалу "Первый городской" Володимира Юр'єва іДмитра Долматова, які вели зйомки в Болградському районі (Одеська область) і досліджували прояви сепаратизму, співробітники міліції на чолі з начальником райвідділу Володимиром Бачуром змусили припинити роботу, затримали, обшукали службовий автомобіль і протягом кількох годин "відбирали пояснення" про мету приїзду та зустрічей з мешканцями району.