Рецепти українського "Первака" оцінили в США

Міжнародний холдинг Global Spirits почав експорт української горілки "Первак" в Штати

Американський алкогольний ринок є найбільшим в світі в грошовому вираженні. Щорічні продажі міцного алкоголю тут досягають $ 32 млрд - і це за найскромнішими підрахунками. У магазинах США представлені сотні найкращих марок спиртного з усього світу. Заявити про себе на цьому вимогливому ринку - серйозний крок для бренду. 

Такий крок зробив холдинг Global Spirits, який у березні поточного року почав поставки бренду «Первак» на американський ринок. В Україні горілчаний бренд демонструє високу динаміку продажів - за 10 місяців з початку дати розливу «Первак» посів частку ринку горілки близько 12%. Концепція виявилася дуже близька емоційно і добре сприйнята споживачами не тільки на Батьківщині горілчаного бренду, але і в Америці. Як зазначив куратор бренду «Первак» в США, Юрій Самар: «В Америці у «Первака» є своя аудиторія - це російськомовне населення та представники української діаспори. Людям, які багато років живуть далеко від рідного дому, близький і зрозумілий продукт, приготований «як для себе», - по відродженим домашнім рецептурами». 

Сьогодні український «Первак» продається в супермаркетах шести американських штатів: Нью-Йорка, Каліфорнії, Іллінойсу, Массачусетса, Меріленда, Вашингтона, Коннектикуту. Найближчим часом до цього списку додасться і Флорида.