"Свобода" вимагає вигнати з закритого засідання Ради 33-х депутатів від КПУ і ПР

Фракція «Свобода» закликає голову Верховної Ради Олександр Турчинова виключити на період закритого засідання парламенту 33 депутати від фракцій Комуністичної партії і Партії регіонів

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив депутат від «Свобода» Ігор Мірошниченко, передає повідомляє Еспресо.TV.

«Щойно фракція ВО "Свобода" подала голові Верховної Ради Турчинову перелік, з дозволу сказати, депутатів, яких ми наполягаємо видалити з зали на час закритого засідання. Перелік агентів Кремля, переконаний, далеко не повний, проте вибрали найодіозніших з присутніх,- комуняк та риговонялів», - написав  Мірошниченко.

Зокрема, до «чорного списку» потрапили «регіонали»: Микола Левченко, Олена Бондаренко, Борис Дейч, а також комуністи: Петро Симоненко, Адам Мартинюк, Спиридон Килинкаров, Сергій Гордієнко, Ірина Спіріна й Олександр Зубчевский.

Крім того, список доповнили ще представники депутатської групи «За мир та стабільність»: Владислав Лук’янов, Лев Миримський і Володимир Кудря.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада зібралася на позачергове засідання, щоб розглянути урядовий пакет законопроектів, а також питання про відставку прем’єра Арсенія Яценюка.