У відвідувачів фестивалю "Захід" ретельно перевірятимуть на наявність заборонених речовин

Організатори фестивалю "Захід", який відбудеться 8-10 серпня в селі Родатичі біля Львову, попередили про те, що огляд особистих речей глядачів буде проводитися з винятковою ретельністю

На територію заборонено проносити: алкоголь, наркотичні речовини, напої в скляній тарі і скляні вироби, зброю, колючі та ріжучі предмети, вогненебезпечні речовини, харчові продукти, напої у відкритій тарі і піротехніку. Для наметового містечка список обмежень скромніший. Туди можна брати з собою алкоголь, продукти і відкриті напої, передає Cultprostir.

На сторінці заходу у Фейсбуці закликають відвідувачів заздалегідь викласти заборонені предмети, аби уникнути неприємностей та незручностей.

Окрім того, бажаючих побувати на культурному дійстві просять уважно спланувати свій маршрут, щоб вчасно прибути на місце призначення. Зокрема, музиканти гурту "Брати Гадюкіни" попереджають, що дістатися на територію можна через пропускний пункт, тож, це може зайняти час. "Будьте до цього готові і намагайтесь приїхати заздалегідь. Це робиться для вашої безпеки", кажуть учасники бенду.

"Захід" - щорічний фестиваль сучасного мистецтва, що влаштувується з 2009 року на Львівщині. Цього року відбудеться 8-10 серпня  недалеко від Львова в с.Родатичі на території відпочинкового комплексу Чарівна долина. ​

Цього літа на сцені фестивалю виступлять зарубіжні та українські групи, зокрема Сlawfinger, Anti-Flag, "Ляпис Трубецкой", "Воплі Відоплясова", "Брати Гадюкіни", Noize MC,  Zdob Si Zdup та багато інших.

Локація фесту буде поділена за тематичним напрямком: main stage, rock stage, keep calm stage, art stage. Детальна інформація доступна для інтернет-користувачів в спільнотах заходу у соціальних мережах

Вхід на фестиваль платний. Вартість квитків від 400 до 550 грн за триденний квиток. Квитки будуть в продажі на сайті фестивалю. Зокрема, у соцмережі "Вконтакте" адміністратори з подробицями описують, що у вартість "путівки" на фестиваль не входить:  проживання, харчування , транспорт, атракціони , дрова ,пиво ,відвідування Лас Вегасу, кілограм мандарин, костюм Супермена, блек джек та курви.