Голландці подякували Ярославському за сприяння у розслідуванні авіакатастрофи

Посольство Королівства Нідерланди в Україні висловило подяку харківському бізнесмену Олександру Ярославському та команді його готелю за допомогу в роботі голландської делегації

У листі Посольство відзначило професійність команди аеропорту «Харків», який підпорядковується Ярославському, що дозволила голландським експертам оперативно організувати всі умови для відправки спецрейсів до Нідерландів з тілами загиблих у катастрофі, повідомляє Еспресо.TV.

Також у листі зазначили, що високо цінять ініціативу з особистого розміщення представників експертної групи в готелі Kharkiv Palace, а також надання приміщень для організації роботи Антикризового центру з підтримки родин загиблих та забезпеченню роботи Державної комісії з розслідування причин авіакатастрофи «Боїнгу-777». 

«Ваша участь продемонструвала нам щиру скорботу українського народу у зв’язку з трагедією», - додали у листі.

На знак своєї вдячності представник групи голландських експертів презентував адміністрації готелю Kharkiv Palace особливий сувенир - знак відділу Кримінального розслідування поліції Королівства Нідерландів.

Такий символічний подарунок, виконаний вручну, презентується рідко і тільки в особливих випадках.

Нагадаємо, харківський бізнесмен Олександр Ярославський одним з перших виступив з ініціативою реалізації режиму максимального сприяння офіційним іноземним місіям під час розслідування трагедії.