Кримський суд заарештував майно телеканалу українського нардепа

Федеральна служба судових приставів зараз проводить опис майна Чорноморської телерадіокомпанії за рішенням Господарського суду Республіки Крим

Про це повідомив заступник міністра зв’язку і масових комунікацій Криму Сергій Доценко, передає Еспресо.TV з посиланням на «Кримінформ».

За його словами, судове рішення ухвалене за позовом кримського Радіотелевізійного передавального центру про стягнення заборгованості за надані послуги.

"Мова йде про суму близько 4 млн рублів, які Чорноморська ТРК накопичила блоками за три роки", - сказав Доценко, додавши, що телекомпанія може розрахуватися з боргами і повернути майно. В іншому випадку всі арештоване майно буде реалізовано в рахунок погашення боргу.

На місці судові пристави ознайомили з судовим рішенням представників телекомпанії, після чого попросили всіх співробітників зібрати особисті речі і залишити приміщення. Після проведення опису майно Чорноморської ТРК буде передано на відповідальне зберігання РТПЦ.

Нагадаємо, 3 березня, напередодні «кримського референдуму», РТПЦ Криму припинило трансляцію "Чорноморської телерадіокомпанії". На її частотах, не маючи на те жодних прав, почали транслювати російські канали.

Як відомо, "Чорноморську ТРК" пов'язують з нардепом від "Батьківщини" Андрієм Сенченком.