Тренер Назаров проміняв збірну України з хокею на казахстанську

Головний тренер казахстанського хокейного клубу "​​Барис" Андрій Назаров, звільнений з посади наставника збірної України за власним бажанням, стане наставником казахстанської збірної

Андрій Назаров буде затверджений головним тренером збірної Казахстану на найближчому засіданні виконкому Казахстанської федерації хокею, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на ИТАР-ТАСС.

"Суміщення посад головного тренера збірної Казахстану та її базового клубу "Барис" - звичайна практика. Офіційне призначення Андрія Назарова відбудеться на найближчому виконкомі федерації в кінці серпня - початку вересня", - розповів відповідальний секретар Казахстанської федерації хокею Гліб Каратаєв.

Зазначимо, що раніше 40-річний Назаров також тренував донецький "Донбас", челябінський "Трактор", підмосковний "Витязь", череповецьку "Северсталь". Збірну України він очолив у 2013 році.

Як раніше повідомлялось, росіянин Назаров просив звільнити його з посади наставника збірної України. Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін це прохання вирішив задовольнити.