У ніч на 1 серпня сили АТО знищили колону бронетехніки терористів на шляху до Луганська

У ніч на 1 серпня сили 80 аеромобільної бригади знищили колону бронетехніки терористів, що рухалася з Краснодону у напрямку Луганська

Про це Еспресо.TV повідомив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов із посиланням на власні перевірені джерела.

За його даними, 1 серпня о 2:00 сили 80 аеромобільної бригади, реалізовуючи розвідувальні дані «ПС» здійснили вдалу засідку на шляху колони бронетехніки терористів, що рухалася з Краснодону у напрямку Луганська.

«Внаслідок засідки сили бойовиків втратили 7 танків, 5 БТР-ів, 7 вантажівок із боєприпасами, а також близько 120-150 людей», - розповів Снєгирьов, зазначаючи, що цю інформацію підтвердили у штабі ЛНР.

За його словами, операція тривала близько двох годин. 

Як наголосив активіст, колона рухалася з повною конспірацією і без габаритів, однак, попри складні умови несення служби, бійці 80 аеромобільної бригади здійснили вдалі контрвипади.

Наразі, за даними Снєгирьова, бойовики ЛНР намагаються виявити джерела, які навели силовиків на слід колони.

За попередньою інформацією, сьогодні вночі силовики знову влаштували засідку на колону ворожої бронетехніки. Наразі ця інформація перевіряється активістами, оскільки мобільний зв’язок у Луганську відсутній й передати інформацію оперативно дуже складно.