Українські військові на кордоні з Росією несуть величезні втрати – Снєгирьов

Незважаючи на запевнення РНБО та доповіді речників АТО про повне розблокування оточених терористами військових частин, на кордоні з Росією, цю інформацію не підтверджують самі бійці

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов, пише Еспресо.TV 

«Згідно отриманої інформації, станом на першу половину дня повністю заблоковані 24-та, 72-га та 79-та бригади, які вже 18 днів перебувають в оточенні терористів та піддаються постійним обстрілам, як зі сторони бойовиків, так і зі сторони Російської Федерації.

Найкатастрофічнішою є ситуація із 72-ю механізованою бригадою, яка цієї ночі піддалася потужним обстрілам та продовжує нести жахливі людські втрати.», - повідомив Снєгірьов.

«Ситуація в якій опинилася 72-га бригада та інші бригади ЗСУ, які заблоковані на кордоні, стала результатом систематичної брехні та дезінформації.

Складається таке враження, що президента Порошенка свідомо дезінформують та підставляють, щоб звинуватити його у знищенні українських патріотів. Дуже сподіваюсь, що Головнокомандувач, який запевняв, що тримає зв’язок з усіма командирами, особисто втрутиться у цю ситуації та докладе усіх зусиль для того, щоб терміново вжити заходів з розблокування 72-ї бригади. Зволікання – це вірна загибель справжніх патріотів, які вже неодноразово в бою довели свою відданість Україні. Пробачити це Український Народ не зможе», - написав активіст.