У Криму знайшли заміну українським мобільним операторам

Роскомнадзор видав всі необхідні ліцензії для початку роботи оператора зв'язку «Кримтелеком»

Про це повідомив так званий міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку окупованій Автономної Республіки Крим Дмитро Полонський, інформує  Еспресо.TV з посиланням на «Новини Криму».

"Ліцензії нами отримані, ми передаємо копії цих ліцензій до наступної інстанції для отримання номерних ресурсів, які ми заздалегідь замовили. Це близько 2 млн мобільних номерів і близько 300 стаціонарних", - сказав Полонський.

За його словами, на даний момент у кримчан не залишається вибору окрім як користуватися "перехідними" варіантами, які, тим не менш, не відрізняються по тарифах.

"Ми повинні користуватися тим, що у нас є на даний момент. Тим більше тарифи максимально підведені максимально під ті, які були в українських операторів: вони не вище і не нижче, вони такі ж", - зазначив Полонський.

На його думку, «Кримтелеком» не зможе незабаром розпочати надання послуг і не стане панацеєю на конкурентному ринку. "Ми повинні розуміти, що «Кримтелеком» - це не панацея. У Криму буде нормально працювати зв'язок, працюватимуть і «Кримтелеком» і російські оператори мобільного зв'язку", - підкреслив «міністр».

Нагадаємо, раніше окупаційна влада  Криму заявила, що українські мобільні оператори припинять роботу 5 серпня.