Українські мобільні оператори не збираються відключати свої мережі в Криму

Представники українських мобільних операторів спростували інформацію щодо припинення роботи на території окупованого півострова

Інформацію, що з'явилася про відключення називають чутками, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Вести"

Так в компанії «Київстар» заявили, що ні про який відхід з кримського ринку і про відключення мережі в мови не йде.

««Київстар» продовжує обслуговувати клієнтів в Криму, незважаючи на те, що через неможливість локальних підрядників і орендодавців здійснювати з нами розрахунки, ми вже відчуваємо, що тривають технічні та організаційні складнощі: деякі базові станції вже відключені за несплату. Все це призводить до поступового зниження якості зв'язку. Це наростаючий процес, який знаходиться за межами нашого контролю», - розповіла співробітник депортамента з корпоративних зв'язків «Київстару» Ірина Леличенко.

Начальник відділу зв'язків з громадськістю оператора «life :)» Оксана Рудюк також повідомила, що оператор забезпечує всі заявлені послуги в Криму і припиняти обслуговування абонентів не має наміру. «Ми розглядаємо різні сценарії нашої подальшої діяльності в Криму, але в будь-якому випадку всі наші дії будуть визначатися чинним законодавством України», - сказала Рудюк. Оплата за послуги здійснюється шляхом продажу карток передоплати.

У комапнії «МТС-Україна» також мають намір продовжити роботу в Криму. «З приводу відключень ми ніяких заяв не робили, звертайтеся до того, хто таку інформацію озвучував. Ми продовжуємо надавати на сьогоднішній день послуги зв'язку в Криму і нікуди не хочемо і не збираємося йти по своїй волі. Але ви прекрасно розумієте, що завтра-післязавтра може статися все що завгодно», - розповіла начальник відділу зв'язків з громадськістю« МТС-Україна» Вікторія Рубан.