Після побиття активістів міліцією Ані Лорак все ж відспівала концерт в Одесі

Попри пікетування нічного клубу «Ібіца» в Аркадії, в якому відбувався концерт, та сутички активістів з міліцією концерт Ані Лорак в Одесі відбувся

Утихомирювати натовп (приблизно 100 активістів) приїхали до 200 міліціонерів, передає Еспресо.TV з посиланням на «Думская.net»

Після прочуханки гумовими кийками троє активістів були затримані. 

Як повідомив прес-секретар облуправління міліції Володимир Шаблієнко, внаслідок сутички постраждали двоє осіб - співробітник міліції і євромайданівець. 

Пораненого правоохоронця з важкою травмою голови (його ударили металевим предметом - швидше за все, кастетом - по голові) відвезла швидка. Про долю активіста офіцеру нічого не відомо. 

 «Співробітники органів просто стояли в оточенні, але ті пішли на прорив. Міліція застосувала силу тільки після того, як кастетом серйозно поранили нашого бійця», - зазначив Шаблієнко. 

Відео: Таймер

Між тим, самі майданівці говорять про п'ятьох затриманих і трьох постраждалих. При цьому, стверджують вони, один з активістів поранений досить важко. 

Попри бійку під стінами клубу концерт все ж розпочався близько 23 години. 

А покинули Аркадію активісти тільки близько першої години, наостанок закидавши яйцями відділення міліції. На завтра вони обіцяють грандіозну акцію під облуправлінням внутрішніх справ. Погрожують взяти з собою шини та інший протестний інвентар.

Фото: Думская.net