УЄФА покарав 4 клуби за расизм

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА покарав одразу чотири клуби за вияви расизму їхніми уболівальниками в матчах Ліги Європи і Ліги чемпіонів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сай УЄФА.

Грузинський клуб "Чихурі" покараний частковим закриттям стадіону на один домашній матч під егідою УЄФА. Таке рішення було прийнято через поведінку фанатів команди в матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти турецького "Бурсаспора".

Частковим закриттям домашньої арени був покараний і румунський клуб "Стяуа" - за підсумками матчу відбіркового раунду Ліги чемпіонів проти норвезького "​​Стремгодсета". 

За аналогічне поведінку вболівальників на матчі проти "Кліфтонвілл" (Північна Ірландія) частковим закриттям домашнього стадіону на одну гру в єврокубках був покараний угорський "Дебрецен".

Також за прояв расизму на трибунах у матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між "Марібором" і "Зрінські" (Боснія і Герцеговина) був покараний словенський клуб. "Марібор" повинен частково закрити декілька трибун на домашньому стадіоні під час найближчої гри в єврокубках.