Аваков: Гепа зовсім вижив з розуму. Міськрада Харкова не має права на подальшу роботу

Харківський міський голова виніс на сесію Міськради Харкова присвоєння звання «Почесний громадянин Харкова» російському сенатору, що голосував за схвалення окупації Криму

Про це на власній сторінці у «Фейсбуці» написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Щойно такий собі Кернес виніс на сесію Міськради Харкова та протягнув за допомогою членів Партії регіонів та інших посіпак присвоєння звання «Почесний громадянин Харкова» невгамовному члену Ради Федерації Росії Шишкіну Олександру, члену путінської Єдиної Росії.. Сенатору Росії, який голосував за схвалення окупації КРИМУ!!!» - написав Аваков.

«Зрада і підлість. Ця Міськрада не має права на подальшу роботу. Нуль морального права! І Гепа і його соратники зовсім вижили з розуму!? Вседозволеність і безкарність!? Як харків'янин вимагаю від депутатів Верховної Ради прийняти відповідне правове рішення! Міськрада Харкова - представники харків'ян або тварюки, плазуни перед тими, хто вбиває українців і захоплює наші землі?!  Тільки ті 14 депутатів зі 100, що проголосували проти для мене люди гідності. Решта плазуни? Терпіти і мириться з подібним неможливо!» - обурений Аваков.