Чуркін думає, що виглядатиме цивілізованіше, якщо виконуватиме більше політичних ритуалів, - Невзоров

Росія збирає засідання Ради Безпеки ООН за будь-якої зручної нагоди тільки для того, щоб дозволити місцевим ЗМІ маніпулювати свідомістю росіян, вміло спотворюючи факти

Таку думку в ефірі Еспресо.TV російський публіцист Олександр Невзоров.

«Імовірно, Чуркін думає, що чим більше політичних ритуалів він виконає, тим більш цивілізовано виглядатиме. Те, що він говорить під час засідань, - це свого роду контрастний душ, який Росія пропонує світові», - сказав Невзовор.

Він також відзначив, що рішення Ради Безпеки ООН не варто переоцінювати. За його словами, ці засідання – це образ «світського політичного життя».

Також за словами Невзорова, Росія використовує свої невдачі на засідання Радбезу ООН для чергових маніпуляцій у ЗМІ – створюється картинка, наче б Росія права, але її ніхто не хоче почути.

«Створюється картинка, наче б Чуркіну, який намагався виглядати пристойною людиною, «на балу зірвали метелика (краватку, - ред.)». Це відразу ж підхоплюють ЗМІ, які вміють працювати з подібним матеріалом і перетворюють біле на чорне, - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні відбулося засідання Ради Безпеки ООН, ініційоване Росією. Пропозицію Росії направити в Україну гуманітарну місію не підтримав жоден з делегатів