Приходько відповіла Пригожину: росіяни - сірий обслуговуючий персонал

Українська співачка відреагувала на інтерв'ю російського продюсера

Сьогодні російський продюсер і чоловік Валерії Йосип Пригожин вислвився на адресу співачки Насті Приходько, обурившись тим, що вона підтримує солдат української армії, в свою чергу співачка не забарилася з відповіддю, повідомляє Еспресо.TV

Настя відразу ж відреагувала на слова продюсера і написала у своєму Instagram пост, присвячений росіянам. Співачка написала:

«Росіянин - це прикметник. Але саме так іменують себе більшість індивідуумів нашого північно-східного сусіда на запитання: "Ви хто?" Відповідаючи: «Я-росіянин!» Я не питаю який ти, я питаю ти хто?

Так само з гаслом: «Росія для росіян»... Ми ж не говоримо Україна для україньців... Українець-іменник. Як Поляк, Білорус, Грузин, Німець, Француз ... Та всі іменники! І тільки росіянин -прикметник. Значить і люди ці прикметники. Вони додаються до чого б то не було. На сьогоднішній день додаються в комплекті з усіма найгіршими людськими якостями і амбіціями їх, з дозволу сказати, президента. Вони лише додаток  до нафти, газу, золота, алмазів та інших природних багатств, що так вміло прибрала до рук путінська кліка. Росіяни -сірий обслуговуючий персонал. Без права власного голосу. А адекватні люди-росіяни, на жаль все менше чутні, та й все менше хочуть бути почутими. Набридло ім. А як шкода вас Росіяни, не хочеться щоб ви теж стали прикметниками ».