Центр Донецька зазнав масованого артобстрілу, є загиблі- міськрада

Сьогодні терористи влаштували масований артилерійський обстріл центру Донецька

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі Донецької міськради.

«В районі СБУ артобстріл. У зв'язку з цим просимо всіх покинути вулиці і сховатися в безпечних місцях», - закликали у мерії.

Повідомляєтьсмя, що наряди важких знарядь потрапили в багатоповерхові будови по вулиці Рози Люксембург №№ 72, 75, 86. Також частково зруйнований магазин Купецький по вулиці Рози Люксембург 86 а. Масштаби руйнувань і інформація про постраждалих на даний момент уточнюються.

У стоматологічному відділенні Центральної клінічної міської лікарні №1 (Вишневського) пошкоджено скління. В результаті обстрілу загинула одна людина, двоє отримали поранення. На місце виїхала бригада МНС України в Донецькій області.

Постраждало також тролейбусне депо №1 комунального підприємства "Донміськелектроавтотранс" по вулиці Щорса 76. Осколками снарядів пошкоджено близько 30 комунальних тролейбусів і автобусів великої місткості, а також вибито скло в гуртожитку, де проживають співробітники підприємства. Поранення отримав електромонтер, його госпіталізовано.

Крім того, поранення різного ступеня тяжкості отримали два співробітники Зеленбуду, які виконували покіс трави по проспекту Панфілова в момент обстрілу.