"Довгожителі Майдану" відібрали в комунальників автобус

Сьогодні в центрі Києва невстановлені особи відібрали у комунальників автобус «Київавтодору». Решту техніки працівники служб відігнали з Європейської площі

В той час, як комунальна техніка за наполяганням людей, котрі прийшли з Майдану, почала виїжджати з Європейської площі, кілька чоловіків у камуфляжі сперечалися із комунальниками, наголошуючи, що їм потрібен автобус нібито для перевезення поранених та іншої допомоги у зоні АТО, передає УНІАН.

Один із чоловіків у камуфляжі зазначив, що він є представником антикорупційного комітету Майдану. Він також сказав, що цей автобус комунальники нібито віддали добровільно. 

Таким чином, відібравши автобус, «майданівці» поїхали на ньому у сторону Майдану. За деякою інформацією, на сьогодні це вже третя одиниця техніки, яку за сьогодні мешканці Майдану відібрали у комунальників.

Нагадаємо, сьогодні зранку у центрі Києва почалася «зачистка» Майдану. Туди з`їхалася комунальна техніка, яка намагається прибрати намети, а також міліція. Однак «довгожителі Майдану» намагаються протистояти "зачистці" і запалили шини у центрі міста, а також почали кидати бруківку та коктейлі Молотова у бік правоохоронців. Згодом комунальники та правоохоронці відступили на Європейську площу.