"Морошу" визнали найбільш динамічним брендом у світі

Найбільше міжнародне дослідницьке агентство алкогольного ринку International Wine and Spirit Research (IWSR) представило рейтинг горілчаних брендів, які найшвидше зростають за підсумками 2013 року. Очолила ТОП-10 найбільш динамічний бренд екогорілки «Мороша»

У червні поточного року міжнародний рейтинг The Millionaires Club вже визнав торгову марку «Мороша» найбільш швидкозростаючою на світовому горілчаному ринку. Через два місяці цей статус підтвердили експерти дослідницького міжнародного агентства IWSR, присудивши екобренду перше місце в ТОП-10 найбільш динамічних горілчаних брендів світу. 

Вже другий рік поспіль торгова марка «Мороша» демонструє вражаючі результати стрімкого зростання обсягів продажів. З'явившись в портфелі холдингу Global Spirits тільки в 2012 році, бренд «Мороша» вже зайняв частку 13% українського горілчаного ринку. Це в черговий раз доводить, що такі критерії як екологічність, природность виробництва та органічність не втрачають актуальності.

Споживачі всього світу віддають перевагу продуктам і напоям, які мають найвищу якість і виготовляються з максимально натуральних компонентів. 

Флагманський бренд холдингу Global Spirits, торгова марка «Хортиця» увійшла до трійки міжнародних лідерів зростання. 

IWSR: «Хортиця» - традиційний сильний бренд холдингу Global Spirits, великого гравця алкогольного ринку, який вміє створювати нові бренди з хорошою дистрибуцією і хорошим маркетингом на точках продажів. З 2008 року продажі «Хортиця» скорочувалися, але зараз бренд показує результати гарного росту - 1,1 млн кейсів в 2013 році. Також холдингу належить бренд «Мороша», запуск якого відбувся в 2012 році. Обсяг продажів бренду становив 2 млн кейсів (в основному на ринку України), але за минулий рік приріст продажів склав 1,2 млн. кейсів. Маркетингова стратегія еко-бренду зосереджена на використанні натуральних інгредієнтів і природної мінеральної води».

Сьогодні агентство IWSR є найоб'єктивнішим джерелом інформації на світовому алкогольному ринку. За останні 40 років агентство створило найбільшу в світі базу даних про вино і спиртні напої.