На Майдані з'явився мобілізаційний штаб Нацгвардії

Своєрідний координаційний центр з питань мобілізації, до якого увійшли співробітники військових комісаріатів Києва, збройних сил та Нацгвардії розгорнули на Майдані Незалежності

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі Національної гвардії України.

«Мобілізаційний штаб покликаний перш за все надати інформаційну підтримку тих, хто прийняв чітке рішення – долучитися до почесного братства захисників Вітчизни», - йдеться у повідомленні.

Усі бажаючі проходити службу в НГУ можуть звернутися до представника гвардії, що займається набором кадрів, та в залежності від освоєної спеціальності, місця проживання та побажань самого добровольця будуть направлені до однієї з військових частин НГУ для подальшого проходження військово-лікарської комісії та оформлення документів для підписання контракту.

«Виходячи із ситуації, що склалася, подій на сході України ми закликаємо усіх патріотів поповнити лави НГУ та стати на захист Вітчизни, - говорить старший офіцер управління кадрів ГУ Національної гвардії України підполковник Роман Наконечний. - Після переформатування, з появою нових функцій та завдань, наразі в новоствореній НГУ потреба у спеціалістах для нових підрозділів, зокрема танкових, артилерійських та підрозділів ППО».