Першого заступника Держсільгоспінспекції не затримували - на сайті МВС припустились опечатки

2 серпня на сайті МВС з’явилося повідомлення про затримання першого заступника глави Державної інспекції сільського господарства України, проте, як з’ясувалося, затримали іншу людину – не першого, а звичайного заступника глави відомства

У повідомленні, зокрема, йдеться "безпосередньо після одержання неправомірної вигоди, був затриманий перший заступник голови Державної інспекції сільського господарства України". А також наводяться слова радника глави МВС Антон Геращенка, про те, що МВС звернеться до міністра агропромислового розвитку України Ігоря Швайки "з вимогою відсторонити від виконання службових обов'язків першого заступника голови Державної інспекції сільського господарства України, в зв'язку з його затриманням і пред'явленням підозрою в скоєнні корупційного правопорушення", - пише "Ділова Столиця".

На сайті Державної інспекції сільського господарства України вказано, що першим заступником глави відомства числиться Юрій Марчук.

А також в Держсільгоспінспекції уточнили, що заарештований був не перший, а звичайний заступник глави відомства - Немировський Ігор Яковчевіч. Про що свідчить відеозапис прес-конференції Антона Геращенко.