РНБО: За останню добу терористи і російські військові обстрілювали сили АТО 19 разів

Протягом останньої доби сили АТО 19 разів вступали в вогневий контакт з терористами

Про це на брифінгу повідомив речник РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

За його слдовами, зокрема бойові зіткнення відбулися в районах населених пунктів Майорське, Зеленопілля, Дякове, Іловайськ, Трьохізбенка, Андріївка, Красний Яр, Піски, Сабівка, Лісне, Новоганнівка, Мар’янівка та Луганськ

«Також продовжувались обстріли українських військових з території Російської Федерації зі стрілецької зброї,  мінометів і установок «Град». Зокрема, вчора росіяни з мінометів обстріляли блокпост в районі села Сабівка, Красний Яр та Андріївка, позиції підрозділу десантників в районі Дякове та піхотинців неподалік села Новоганнівка», - додав речник.

«З установок «Град» російські збройні сили обстріляли позиції в районі Красний Яр, Мар’янівки і Сабівки. Також мінометно-артилерійським вогнем була обстріляна колона піхотинців та десантників в районі села Лісне», - зазначив Лисенко.

Також він проінформував, що вчора ввечері протягом години з населеного пункту Моноцький Ростовської області Російської Федерації росіяни з гаубиць обстріляли позиції зведеного прикордонного загону в районі села Юганівка Луганської області.   Всього було здійснено 46 пострілів. Серед прикордонників є поранені.