Севастопольські депутати побачили змову між мобільними операторами в анексованому Криму

В анексованому Севастополі місцеві депутати так званих «Законодавчих зборів» звернулися до влади міста з проханням доручити слідчим та ФСБ перевірити мобільних операторів Криму

Про це йшлося сьогодні на сесії Законодавчих зборів Севастополя, передає Еспресо.TV з посиланням на сайт «Кримінформ».

У виступах депутатів звучала критика на адресу виконавчої влади, яка, як вони вважають, «допустила колапс у сфері надання послуг мобільного зв'язку». 

«Окремі народні обранці побачили змову між МТС-Україна, новим оператором «К-Телеком» і дилерами, які на тлі припинення роботи українського оператора і за рахунок ажіотажного попиту на стартові пакети російської стільникової компанії накрутили на них ціни. Депутати мають намір звернутися до Слідчого комітету, ФСБ, МВС, прокуратуру з метою перевірки роботи мобільних операторів», - йдеться в повідомленні. 

Як повідомили в управлінні зв'язку та інформаційних технологій уряду Севастополя, з Краснодара до Республіки Крим додатково передані до 200 тисяч стартових пакетів російського мобільного оператора. Однак, у Севастополі в місцях продажу стартових пакетів були довгі черги, люди знову записувалися в списки. 

Севастопольці скаржилися, що в окремих точках продажу ціни сягали до 200-300 рублів за стартовий пакет. 

Нагадаємо, у четвер ввечері український оператор МТС відновив надання послуг кримським абонентам.