Український тенісист Стаховський привіз із США бронежилети для українських військових

Відомий український тенісист Сергій Стаховський, повертаючись із США, привіз вісім бронежилетів, балаклави та іншу амуніцію для бійців із зони АТО

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив народний депутат Олександр Бригинець, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Фейсбук" депутата.

"До речі, Сергій Стаховський, повертаючись із турніру в США віз в Україну 8 броніків, балаклави і іншу амуніцію. Проте його наші митники намагалися не пропустити. Та зрештою все сталося, як бажалося", - написав Бригинець.

Зазначимо, Сергій Стаховський неодноразово відмовлявся спілкуватися з російськими ЗМІ через їхню брехню про події в Україні. 

Як раніше повідомлялось, після падіння "Боїнга-777" тенісист поділився, що він не проти повної військової присутності США на території України для повної зачистки терористів і сепаратистів.

Нагадаємо, Стаховський є володарарем чотирьох титулів АТР в одиночному розряді та трьох у парному розряді. 26 червня 2013 року на  Вімблдоні  він обіграв Роджера Федерера.