Затриманий мер Луганська на допитах активно "зливає" Єфремова

Затриманий 7 серпня при спробі виїзду з Луганська міський голова Сергій Кравченко почав свідчити

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив луганський журналіст Всеволод Філімоненко, повідомляє Еспресо.TV.

«Мер Луганська "зливає" всіх! Наразі мер Луганська продовжує свідчити, списав уже 40 аркушів, в основному зливає Єфремова», - пише Філімоненко.

За його словами, затриманий мер вказав організаторів його виїзду з Луганська, серед них - лідер самопроголошеної «ЛНР» Болотов.

"Під час допиту градоначальник повідомив, що їхав до Києва нібито домовлятися про щось з президентом і головою ВРУ", - зазначив журналіст.

Крім того, він повідомив, що під час обшуку в автомобілі, на якому намагався виїхати з міста Кравченко, виявлено $200 тис.

Кравченко зізнався, що перед ним цим же коридором з міста виїхав заступник мера Заза Зухбая, а ще один заступник Маноліс Пілавов залишився в Луганську для того, щоб координувати дії бойовиків.

За інформацією Філімоненка, Кравченко поміщений у комфортабельну камеру, в якій навіть є телевізор. Заходи фізичного впливу до міського голові не застосовувалися.

Нагадаємо, вчора бійці батальйону «Айдар» затримали мера Луганська Сергія Кравченка при спробі виїхати з міста в районі селища Ювілейний.