У Нідерландах ідентифіковали тіла 23 жертв збитого над Україною "Боїнга"

У Нідерландах ідентифіковані тіла 23 жертв рейсу МН-17, який був збитий терористами в небі над Донецькою областю

Про це заявив голова пошукової місії Нідерландів з розслідування катастрофи рейсу МН-17 Пітер Яп Алберсберг, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

"Оскільки ми хочемо з повагою ставитися до почуттів сімей загиблих людей, ми не розголошуємо результати ідентифікації. Саме з цієї причини ми не можемо сказати, скільки людей нам ще потрібно ідентифікувати. Але ми точно знаємо, що вже було ідентифіковано 23 тіла", - сказав Алберсберг.

Експерт припустив, що частина тіл могла згоріти під час пожежі, що виникла в результаті падіння. На те, щоб точно сказати, скільки жертв ідентифіковано і скільки ще не вистачає, знадобляться навіть не тижні, а місяці.

Алберсберг додав, що під час робіт експерти збирали особисті речі, які можуть мати цінність для членів сімей загиблих. Наразі зібрано 10 куб. метрів речей.

Нагадаємо, 17 липня в небі над Донецькою областю підтримувані Росією терористи збили літак компанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам-Куала-Лумпур. Літак був збитий із зенітно-ракетного комплексу "Бук". Всі 298 осіб, які були на борту, загинули. Більшість з них - 194 пасажири - були підданими Нідерландів.