Роговцева збиратиме кошти постраждалим військовим

Кошти, зібрані завдяки роботі актриси, підуть на підтримку поранених в зоні АТО

Актриса зіграє у виставі «Варшавська мелодія-2», що відбудеться в київському Будинку офіцерів, повідомляє «День».

«Варшавську мелодію-2» поставив ще у 2003 р. режисер Iгор Афанасьєв. В основу вистави покладена відома п’єса Леоніда Зоріна «Варшавська мелодія», яка була популярна в колишньому СРСР.

У 1968 році в Російській драмі відбулася прем’єра п’єси в Києві (це був один з кращих спектаклів режисера Едуарда Митницького), в якій дуже яскраво засяяла театральна зірка Ади Роговцевої. Її партнером у постановці був Альфред Шестопалов. Потім роль Віктора грали Анатолій Решетников і Герман Царьов.

Нинішня постановка адаптувала п’єсу до сприйняття сучасними глядачами. Головну роль Гелени грають дві актриси: молоду героїню - Катерина Степанкова (дочка Ади Миколаївни), а Гелену через 40 років - сама Роговцева. Дія вистави відбувається також у двох часових відрізках. Це історія про кохання, зруйноване тоталітарним режимом, а дія «Мелодії-2» відбувається через багато років в СРСР часів «перебудови».

У виставі гратимуть популярні актори: Ада Роговцева, Ахтем Сеїтаблаєв, Анатолій Ященко, Катерина Степанкова і Володимир Задніпровський.

Вхід на виставу буде безкоштовним.

Нагадаємо, Ада Роговцева неодноразово висловлювала свою позицію з приводу ситуації в Україні. Ще за часів подій Євромайдану вона зі сцени зверталась до мітингувальників з побажанням вистояти, засуджувала побиття людей на Майдані, разом з колегами зверталась до російських діячів культури та виступала за визволення Надії Савченко