Фірташ почав співпрацювати з терористами та російською армією

В мережі оприлюднили відеозвернення прес-секретаря концерну «Стирол» (входить до холдингу Ostchem, який об'єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа) Павла Брикова, який звинувачує українську армію в артилерійських обстрілах Горлівки та покладає на українських військових відповідальність за екологічну катастрофу, яка може статися через руйнування заводу

За його словами, аварія на підприємстві через попадання снарядів загрожує витоком «кров’яної отрути» - мононітрохлорбензолу. 

«Радіус мінімального ураження з урахуванням рози вітрів, басейнів річок та акваторії Азовського моря - не менше 300 кілометрів», - сказав Бриков. Смертельному ризику тим самим піддаються жителі України, Білорусії та Росії, вважає він. 

За словами Брикова, протягом останніх трьох тижнів українські війська за допомогою РСЗВ «Град» і «Ураган», якої, до речі, немає на озброєнні української армії, постійно обстрілюють територію Горлівки, де розташований завод «Стирол». 

Нагадаємо, раніше Дмитро Фірташ заявив, що із заводу «Стирол» всі небезпечні речовини давно вивезені і руйнування його будівель не може призвести до екологічної катастрофи.