"Сімпсонів" втягнули у війну проти Путіна - The Washington Post

Відео "Сімпсонів", де Барт пише "Путін - х*йло" виявилися фейком

Про це повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на The Washington Post.

Провокативний ролик, на якому Барт Сімпсон пише "Путін - х*йло" насправді виявилося фейком і не має жодного відношення до мультсеріалу. Відео миттєво розлетілося мережею Інтернет, і коли про ролик дізнався американський канал Fox, який випускає мультик, виявилося, що цей епізод фальшивка, пише The Washington Post.

На початку ролика з'являється білборд з голим Володимиром Путіним верхи на коні із написом "Верхова їзда в Криму". Крім того, Барт Сімпсон пише на шкільній дошці популярну фразу "Путін-Х*йло". Однак, саме навколо цієї фрази і виникли перші сумніви. Барт пише "Putin Huylo", хоча в англійській транскрипції популярна фраза мала б звучати як "Putin Khuilo", - зазначив журналіст The Washington Post.

Цікаво, що фейковий ролик в соцмережах представили як заставку до нового сезону "Сімпсонів", який має стартувати на каналі Fox 28 вересня. Але потім представник каналу Майкл Роч заявив, що "Ні, Барт Сімпсон не називав Путіна "х*йлом" і ні, це не Крим зображений на білборді в Спрінгфілді" - додала The Washington Post.

Нагадаємо, раніше український письменник Олександр Ірванець присвятив вірш всесвітньо відомому мульсеріалу "Сімпсони", який потролив Путіна.