Коньков не буде реагувати на матчі кримських клубів в Кубку Росії

Як повідомили в прес-службі ФФУ, президент Анатолій Коньков та Виконком зробили вже все, що могли. На сьогоднішні матчі Кубку Росії, які відбудуться на території Криму, що суперечить статутам ФІФА та УЄФА, Коньков реагувати не хоче

Як повідомили Еспресо.TV у прес-службі ФФУ, кримські клуби зареєстровані на території Росії, тому ФФУ не може самостійно впливати на рішення РФС.

"Нам потрібно дочекатися доленосного рішення ФІФА. Раніше ми вже писали листи в РФС, ФІФА та УЄФА. Більше ми нічого не можемо зробити", - кажуть у прес-службі. 

Зазначимо, що така позиція ФФУ наводить на деякі роздуми. Як відомо, вчора в Анатолія Конькова була зустріч з представниками ФІФА. Обговорювали питання дитячо-юнацького футболу. Але жодного разу не підняли кримське питання. Але в умовах, коли від цього залежить імідж України, писати потрібно кожного разу. І говорити про це теж потрібно постійно. 

ФФУ мала б написати у ФІФА та УЄФА лист з вимогою застосування санкцій проти Росії. Ми всі чудово розуміємо, що ФІФА та УЄФА вже розберуться без Конькова. Але така позиція президента не робить йому честі.

Нагадаємо, що "СКЧФ", "ТСК" та "Перлина" сьогодні проведуть матчі 1/256 Кубка Росії на території Криму.